25.5.08

En Xikiliquatre, l'Eurocopa i la Selecció catalana...


El dissabte varem poder gaudir d'un nou partit de la selecció catalana, lògicament sense els internacionals per Espanya (que aquest cop en són uns quants), ni els que no han volgut anar a l'Eurocopa amb Espanya ,lògicament tampoc han volgut jugar amb la selecció catalana, sinó la pressió mediàtica s'hagués menjat un nano de disset anys.

Sembla que ara, de cara a l'any vinent podrem passar del partit de costellada a fer una festeta amb uns amics més, convidarem a Euskadi, Escòcia, i segurament Croàcia i així podrem jugar una mica més, no és que hi estigui en contra! al contrari! ja en un escrit meu fa temps proposava això mateix! Un passet és un passet! i si es confirma penso gaudir-ne!

De totes formes un servidor, només hi troba de moment al·licients en veure com els veïns fan el ridícul, amb en Xikiliquatre (com deuen haver rigut per Europa) i esperar que la "roja" faci de Xikiliquatre a l'Eurocopa (el seleccionador de fet és el més semblant que hi ha al món del futbol). Fins que no ens deixin competir oficialment, tindrem que buscar aquests al·licients....