3.1.08

Moratinos, Chavez,Aznar...

Si en aquests darrers mesos del any, hi ha una cosa que ha quedat ben clara, és de l´ho que serveixen les ambaixades d´espanya al món, tant si són governades pels socialistes o pel PP.

Amb la crisi de Mali, Sarkozy utilitzant la força diplomàtica francesa, va posar-se una medalleta, però això no ho hagués pogut pas fer cap president espanyol.
A la crisi del Pakistan, qui farà l´investigació independent es el Regne Unit. Es podria dir, és clar com són antigues colònies angleses o franceses allà hi tenen força. Això seria així, sinó es perquè a les converses amb les FARC a Colòmbia, on qui ha està portant el pes de les negociacions és França, i Veneçuela. La diplomàcia espanyola li és difícil passar del "Y por qué no te callas???"

Al segrest de les cooperants espanyola i argentina, també s´ha necessitat la pressió estrangera, per resoldre el problema...i hi han sospites de que han pagat el rescat...

La veritat és que si mai un té un problema a l´estranger, més val provar sort a alguna ambaixada de la Unió Europea i evitar les espanyoles...