26.2.08

Eleccions Girona


A les eleccions del mes de març moltes coses estan decidides, algunes no. Per exemple, a Girona anirà de pocs vots l´únic diputat que està ballant i s´el disputen ni més ni menys que ERC i el PP. Sé que amb aquest bloc serà molt difícil que convenci a algú que havia de votar al PP, ara voti ERC però hi ha una cosa molt més senzilla i és evitar l´abstenció de vot que pugui tindre ERC. Qui a les darreres eleccions va votar ERC, estic segur que ara no vol que el PP arribi a tindre un diputat per Girona, que desprès pot ser fonamental a l´hora d´escollir Don Mariano, Presidente Nacional.

La distribució d´escons a Girona, està de la següent forma, empat a 2 diputats per part del PSC, CIU i un diputat assegurat per part d´ERC, que la situació acabi essent de triple empat a 2 diputats amb el PP fora depèn en molt bona mesura que tots els que varem votar la darrera vegada ERC ara ho tornem a fer.

Hi ha un bloc molt interessant que parla de la situació a Girona


Estic segur que hi trobareu suficients motius com per tornar anar a votar ERC i evitar que la Sanchez-Camacho vagi explicant a les tertúlies de Madrid l´ho dolents que som el catalans que obliguem als nens a parlar català...